Om oss

H GET COZY ble etablert i desember 2020. Vi er storforbrukere av fleece pannebånd og halser året rundt, og ideen om å etablere et eget merke begynte å ta form fordi utvalget var meget begrenset i både inn og utland. Tanken om å lage akkurat de produktene vi ønsket oss tok form, og ideen om å etablere et bærekraftig norsk merke med produksjon i Norge ble en realitet. H GET COZY spredde seg fort via sosiale medier, og vi fikk raskt kunder over store deler av landet. Vi startet i det små med salg via Instagram og lanserte nettbutikk høsten 2021, og ble også tilgjengelig i utvalgte butikker.

Vi har knyttet til oss noen av landets fremste unge toppidrettsutøvere innenfor alpint, langrenn og skiskyting som våre H GET COZY-ambassadører. H GET COZY brukes til hverdags som moteplagg, på trening og annen aktivitet.

H GET COZY ønsker å formidle er tidløst eksklusivt design som er mykt og varmt mot huden, finnes i mange farger, og har god kvalitet med bærekraftige tekstiler. Produktene skal kunne brukes i det daglige så vel som på tur og trening, og tåle mye bruk og hyppig vask uten å miste form og farge. Valget vårt falt på den deilige og myke og ikke minst varme polarfleecen. En tekstil i polyester som har lang levetid, som enkelt kan resirkuleres. Vi vil fortsette å utforske tekstiler og fleecetyper fremover, for å hele tiden tilby det beste og mest bærekraftige.

Produksjon av H GET COZY foregår i Norge fordi vi er opptatt av å støtte norsk næring og håndverk, og fordi vi er opptatt av at de som produserer våre produkter arbeider under riktige forhold. Vi ønsker å ha god kontroll på egen verdikjede å drive etisk handel i alle ledd. Kortreist produksjon betyr også at vi har kort leveringstid, og kan produsere store volumer på kort tid.

Det er ingen som produserer fleece stoff i Norge så langt vi vet, men vi ønsker også å ha kontroll på at stoffproduksjonen er bærekraftig og foregår etisk korrekt. Vi har derfor inngått samarbeid med en anerkjent italiensk tekstilfabrikk som produserer fleece i Italia til H GET COZY.